Cele mai noi articole

Meditatie ghidata – Afirmatii pozitive zilnice

Meditatie ghidata – Afirmatii pozitive zilnice

Scrie pentru noi

„Ceea ce gandim despre noi insine devine adevarat pentru noi. Cred ca fiecare dintre noi, incluzandu-ma si pe mine, este 100% responsabil pentru ceea ce se petrece in viata noastra, bun sau rau. Fiecare gand pe care il gandim creeaza viitorul nostru. Fiecare dintre noi isi creaza propriile experiente prin propriile ganduri si sentimente. Gandurile pe care le gandim si vorbele pe care le rostim creeaza exprientele noastre de viata.

In alte cuvinte, subconstientul nostru accepta orice vrem noi sa credem. Aceasta insemna ca ceea ce cred despre mine si despre viata devine adevarat pentru mine. Ceea ce alegi sa gandesti despre tine insuti si despre viata, devine adevarat pentru tine. Si alegerea pentru ceea ce vrem sa gandim are o infinitate de posibilitati.

Puterea Universala nu ne judeca si nu ne critica niciodata. Ea ne accepta doar la propria noastra valoare. Apoi, reflecta crezurile noastre in viata. Daca eu vreau sa cred ca viata este singuratica si nimeni nu ma iubeste, atunci aceasta este ceea ce voi gasi in lumea mea.

Totusi, daca eu doresc sa ma eliberez de acest crez si sa afirm pentru mine ca “dragostea este peste tot si eu sunt iubitoare si demna de iubit” si daca ma tin constant de aceasta afirmatie si o repet mereu, atunci ea va deveni adevarata pentru mine. Atunci vor veni in viata mea oameni plini de dragoste, oameni care exista deja in viata mea vor deveni mai iubitori fata de mine, iar eu, voi incepe sa-mi exprim cu usurinta dragostea fata de altii.” – Louise Hay – Poti sa-ti vindeci viata

Afirmatiile pozitive sunt un instrument excelent pentru schimbarea tiparelor mentale si inlocuirea acestora cu altele pozitive. Nu uita ca realitatea este subiectiva si este influentata de filtrele noastre mentale.

Ascultand si repetand zilnic aceste afirmatii pozitive, se vor produce schimbari la nivelul subconstientului tau, acestea reflectandu-se si in lumea exterioara in momentul in care ajungi sa crezi in ele. De asemenea, cel mai bine este ca acestea sa fie repetate in fata oglinzii pentru a te identifica cat mai rapid cu aceste noi principii pozitive.

Chiar daca la inceput ti se va parea dificil sa le integrezi, nu renunta la proces. Ascultand aceasta meditatie in fiecare zi si repetand aceste afirmatii cu voce tare, vei vedea cum gandurile tale se transforma intr-un aliat si in curand vei atrage binele in toate aspectele vietii tale. Sa-ti fie de folos !

Sharing is caring...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Comments

comments

sylvia

1Comment
  • Corina/ 25.01.2017Răspunde

    Minunat articol! Este o placere sa citesc blogul tau! Te iubesc ❤

Leave a Comment

one × four =