Cele mai noi articole

Meditatia de dimineata – Conectarea cu natura prin vizualizare

Meditatia de dimineata – Conectarea cu natura prin vizualizare

Scrie pentru noi

Atunci cand ne trezim din somn si atunci cand ne adormim, mintea noastra se afla intr-o frecventa si o stare ce se situeaza undeva intre constient si subconstient. Este starea ideala pentru ca noi, prin tehnici de meditatie, rugaciune sau vizualizare, ne putem influenta subconstientul si astfel putem atrage in viata noastra lucrurile pe care ni le dorim pe plan fizic, emotional, spiritual sau mental.

Aceasta meditatie te va ajuta sa-ti incepi ziua plin de energie, constient de oportunitatile infinite ce ti se astern in fata. Conectarea cu natura si sunetele din natura prin vizualizare ghidata, iti ofera o adevarata oaza de liniste si incantare. Lasa-ti imaginatia sa te poarte dincolo de cotidian, intr-o lume plina de pace, iubire, armonie si vitalitate.

Sharing is caring...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Comments

comments

Descarca gratuit meditatia

Afirmatii pozitive – Legea Atractiei

Bine ai venit, numele meu este Sylvia

Astazi as vrea sa iti ofer gratuit una dintre cele mai bune meditatii ale mele in format MP3 – “Afirmatii pozitive – Legea Atractiei”. Astfel, vei redobandi puterea de a-ti slefui viata prin intentie, vointa, emotii si ganduri.

De asemenea as vrea sa iti ofer lunar si alte materiale gratuite prin newsletter

sylvia

No Comments

Leave a Comment

four × 1 =