Cele mai noi articole

Meditatie ghidata pentru un somn odihnitor – Plutind printre stele

Meditatie ghidata pentru un somn odihnitor – Plutind printre stele

Scrie pentru noi

Practicarea meditatiei poate diminua stresul, fapt ce va duce la un somn mai sanatos. Practicand meditatia in mod regulat, se pot dezvolta parti ale creierului care ajuta la reglarea sanatatii fizice, inclusiv un somn sanatos.

De multe ori, insomnia sau somnul agitat, apare atunci cand suntem stresati sau mult prea preocupati de grijile si responsabilitatile zilnice. Este important ca inainte de a adormi, sa fim intr-o stare de relaxare si sa lasam mintea sa se linisteasca pentru a ne putea bucura de odihna binemeritata.

Meditatia „Plutind printre stele”, te va purta catre Universul vast din interiorul tau, oferindu-ti de fiecare data o alta experienta. Bucura-te de relaxarea profunda si pacea interioara oferita de aceasta calatorie. Abandoneaza toate grijile, gandurile si simte-te in siguranta in acest spatiu unde esti…. ACASA . Sa-ti fie de folos!

Sharing is caring...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Comments

comments

Descarca gratuit meditatia

Afirmatii pozitive – Legea Atractiei

Bine ai venit, numele meu este Sylvia

Astazi as vrea sa iti ofer gratuit una dintre cele mai bune meditatii ale mele in format MP3 – “Afirmatii pozitive – Legea Atractiei”. Astfel, vei redobandi puterea de a-ti slefui viata prin intentie, vointa, emotii si ganduri.

De asemenea as vrea sa iti ofer lunar si alte materiale gratuite prin newsletter

sylvia

No Comments

Leave a Comment

14 − 8 =