Cele mai noi articole

Puterea gandului

Gândul este arhitectul destinului

— Puterea gandului
Scrie pentru noi

Realitatea fizica este alcatuita din vibratie si energie.

Gandurile pe care alegem sa le gandim reprezinta vibratie si energie. Acest lucru nu mai este un concept sau o simpla teorie, ci mai degraba este o realitate pe care o intelegem din ce in ce mai bine prin fizica cuantica.

Se spune ca gandurile sunt cele mai puternice arme din Univers, acestea influentandu-ne destinul si fiecare aspect al vietii noastre. A fi constient de asta reprezinta un avantaj extraordinar in drumul tau spre fercire.

Foarte multi dintre noi, trecem prin viata fara sa acordam atentie procesului mental : cum mintea noastra fluctueaza, de ce anume se teme, care este directia spre care se indreapta, cum determina deciziile pe care le luam si prin urmare cum influenteaza calea destinului.

In mare parte a vietii mancam, muncim, iubim, speram, facem planuri, ne ingrijoram sau suferim fara a fi atenti la modul in care alegem sa gandim si sa procesam informatia. Din nefericire, astfel, neglijam o forta importanta si deosebit de utila.

Puterea mintii iti redirectioneaza gandurile spre ceea ce doresti sa obtii

Cu alte cuvinte, spre ce iti indrepti gandurile, aceea vei atrage. Daca iti concentrezi fluxul mental spre succes, ai toate sansele de a reusi. In schimb, daca te vei gandi cu frica la faptul ca vei gresi sau ca nu esti suficient de bun, asta se va oglindi si in realitatea fizica.

Puterea mintii inseamna intelegera legilor Universale si cum am putea sa le folosim in avantajul nostru. Gandurile repezinta principala forta creatoare din viata noastra. Alegand sa gandim si sa traim constient, vom descoperi adevaratul nostru potential si un Univers de infinite posibilitati.

O viata noua inseamna noi tipare mentale

Daca vrei sa schimbi ceva in viata ta, trebuie sa descoperi cauzele care te-au adus pana in acest punct numit prezent si de multe ori, cauzele sunt determinate de alegerile pe care le-am facut, deci prin modul nostru de a gandi.

Nu poti avea in acelasi timp ganduri pozitie si negative.
Ori unele, ori altele vor domina. Alegerea tine de fiecare in parte. Mintea poate fi antrenata, gandurile pot fi schimbate, deci este responsabilitatea noastra sa cream tipare mentale pozitive.

Pentru a putea schimba realitatea exterioara, trebuie mai intai sa schimbam mediul nostru interior. Multi oameni nu tin cont de acest aspect. Incearca sa schimbe circumstantele exterioare actionand direct asupra lor, ceea ce poate da rezultate temporare insa nu pe termen lung. Constientizand asta, calea spre o viata implinita si plina de succes devine din ce in ce mai clara.

Antreneaza-ti mintea constienta sa se indrepte catre lucruri pozitive : incredere, fericire, succes, prosperitate si elibereaza gandurile negative ce impun limite si frici. Astfel poti inlocui tiparele mentale negative, cu altele pozitive. Despre modalitatile prin care poti face din mintea ta un aliat de nadejde vom vorbi mai pe larg in articole viitoare.

Asemenea apei care ia forma vasului ce o contine, mintea ta va crea manifestari in planul fizic in functie de filtrele prin care alegi sa vezi realitatea. Asta inseamna de fapt, destin! Nu uita ca o viata noua este creata de ganduri noi !

Sharing is caring...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Comments

comments

sylvia

2Comments
  • Irina/ 02.02.2017Răspunde

    Foarte interesant ! Eu sunt in plin proces de schimbare. E greu la inceput însă rezultatele sunt mai mult decât motivante….

    • sylvia/ 03.02.2017Răspunde

      E o munca ce dureaza toata viata Irina :). Important este sa incepem sa ne educam mintea si sa intelegem cum functioneaza Universul si energiile. Si mie imi este greu de foarte multe ori dar nu ma opresc! It’s the only way 🙂

Leave a Comment

five × 2 =