Cele mai noi articole

Descopera Yoga

Descopera Yoga

Scrie pentru noi

De yoga m-am indragostit de cand am descoperit-o pe instagram si apoi urmarind tutoriale, instructori si diverse alte documentare pe aceata tema.

Nu vreau sa fiu vreo ipoctita si sa spun ca a fost o chemare „spirituala” la prima vedere , dar eram fascinata de gratia acestei practici si de femeile din intreaga lume care practica yoga.

Traind, ulterior, beneficiile pe care yoga ti le ofera, am putut sa-i inteleg mai bine sensul spiritual.

Dincolo de filosofie, yoga are numeroase beneficii fizice dar mai ales mentale si emotionale, fiind o practica excelenta in favoarea unei vieti armonioase din toate punctele de vedere.

Yoga este in acelasi timp o meditatie activa, un mod de a te conecta cu sinele interior; este timpul tau petrecut cu tine insuti. Un timp pe care il acorzi corpului si mintii tale pentru ca acestea sa poata intra in armonie.

Vei fi uimit cat de bine si de relaxat te vei simti dupa un curs de yoga cu un profesor bun sau atunci cand o practici in intimitatea casei tale.

Secretul consta in executarea corecta a asanelor si respiratia. Atunci cand esti concentrat asupra respiratiei, permiti gandurilor sa se desprinda de freamatul cotidian si sa se indrepte mai ales inspre Universul tau interior. Astfel, vei putea observa mai mult din ceea simti decat din ceea ce gandesti.

Prin asanele yoga si respiratie, permiti energiilor blocate sa circule iarasi prin corp si tensiunilor sa fie eliberate. De aceea, yoga este o excelenta metoda de relaxare si energizare a intregului organism.
Tot acest proces, te face sa fii mai constient de propriul tau corp, sa-l respecti si sa-l „simti” mai mult.

In final, fii sigur ca indiferent din ce punct de vedere alegi sa privesti yoga, aceasta trebuie traita, practicata pentru a putea fi simtita si inteleasa. Dar despre toate acestea, am sa-ti povestesc intr-un post viitor. Pana atunci insa, iti las aici si…. un strop de inspiratie :).

Sharing is caring...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Comments

comments

Tags:

sylvia

1Comment
  • irina/ 27.01.2017Răspunde

    Sper sa ne postezi in curand si un video, ca sa putem patrunde mai bine in tainele acestei practici 🙂

Leave a Comment

14 + five =