Cele mai noi articole

Sensul vietii nu consta in a te regasi, ci consta in a te crea pe tine

Sensul vietii nu consta in a te regasi, ci consta in a te crea pe tine

Scrie pentru noi

Iti spun in sfarsit bun venit, dupa vreo 6 luni de planning si munca la acest site, (o idee care a luat nastere undeva prin luna martie a acestui an si pe care habar nu aveam, la inceput, cum sa o pun in parctica, stiam doar ca o voi face).

Acum, cand scriu acest articol (siteul este aproape finalizat insa eu am impresia ca mai avem atat de multe lucruri si detalii de pus la punct), imi imaginez ca peste putin timp tu vei citi ceea ce eu astern acum pe o pagina alba si recunosc, am ceva emotii :).

M-am gandit foarte mult, in timp ce lucram la acest proiect, oare ce as dori sa-ti spun in acest prim post de pe blog, ce abordare ar trebui sa adopt sau cum sa-ti explic mai bine SCOPUL acestui JURNAL….
Azi am decis sa las deoparte tot marketingul din dotare, toate cuvintele „cheie” dupa care tu ai putea sa dai de mine pe google si pur si simplu sa fiu eu insami.

In acest spatiu, nu sunt nici omul pe care l-ai tot vazut la tv, nici artistul care poate a cantat la evenimentul tau. Aici imi permit sa fiu doar eu – o femeie, un om ca si tine; fara etichete, fara titluri de ziare, fara statutul de persoana publica. Un om experimentand viata, invatand si dorind mai mult, ca si tine de altfel.
Acest loc, va fi un loc al povestilor si destainuirilor, al experientelor traite si simtite. Si nu este doar al meu ci si al tau.

Care e povestea ta ?

Eu voi impartasi cu tine in posturile viitoare calatoria mea de OM care doreste mai mult de la sine si de la viata, care doreste sa descopere mai mult despre cum sa-ti creezi propria ta fericire si mai ales care doreste sa impartaseasca!

Daca simti nevoia sa faci si tu acelasi lucru, sau vrei sa motivezi prin exemplul tau si pe ceilalti sa faca schimbari in viata lor, scrie-mi.

Am descoperit in ultimii ani ca este extraordinar de vindecator sa impartasesti experiente, sa interactionezi cu oameni de la care inveti din nou cum sa te simti acceptat. Este un sentiment de eliberare si libertate sa-ti dai voie sa fii tu insuti ! Asadar un nou inceput, 100 de idei si 1000 de vise ma asteapta…..

Multumesc tuturor celor care mi-au scris pe parcursul acestui an. Voi ati fost principala mea sursa de motivatie pentru a duce lucrurile la bun sfarsit in momentele in care imi doream sa renunt. Voi ati jucat un rol important in drumul meu spre fericire si pentru asta ma inclin si va multumesc. Sunt recunoscatoare pentru toate lectiile primite de la viata. Chiar daca au durut, au fost necesare pentru a putea elibera si vindeca rani care nici nu stiam ca exista in interiorul meu.

A fost un an incredibil, cu lacrimi, constientizari si oameni frumosi care mi-au schimbat sufletul si modul de a privi viata. Pentru tot ce am trait si am simtit- multumesc, multumesc, multumesc!!!!

Sharing is caring...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Comments

comments

sylvia

No Comments

Leave a Comment

ten − two =