Cele mai noi articole

Cel mai emotionant discurs al Madonnei pentru femeile din intreaga lume – Woman of The Year Award

Cel mai emotionant discurs al Madonnei pentru femeile din intreaga lume – Woman of The Year Award

Scrie pentru noi

Madonna, supranumita si „regina muzicii pop” a fost si este una dintre cele mai controversate artiste de peste ocean, castigatoare a 7 premii Grammy, 5 premii MTV Video Music Awards, laureata de doua ori a Globului de Aur, actrita si autoare a mai multor carti.

De-a lungul carierei sale a reusit de fiecare data sa-si reinventeze stilul muzical dar si imaginea pentru a-si putea pastra titulatura si locul binemeritat in topurile internationale.

Artista a intrat chiar si in Cartea Recordurilor in 2015 dupa ce a vandut peste 300 de milioane de albume in cariera sa inceputa in anul 1979. Astfel, ea a devenit cantareata cu cele mai mari vanzari din istorie.

Cu toate acestea, viata divei nu a fost intotdeauna usoara. Ea a ramas orfana la varsta de 5 ani, mama ei fiind bolnava de cancer la san; in tinerete a lucrat ca ospatarita la Dunkin Dounuts, ulterior fiind nevoita sa pozeze nud pentru a castiga bani ca sa poata supravietui la New York.

In urma cu cateva zile, la varsta de 58 de ani, Madonna a primit premiul „Femeia Anului” acordat de Billboard Women in Music 2016. Cu aceasta ocazie, artista a tinut un discurs emotionant dedicat femeilor din intreaga lume, in care vorbeste despre greutatile pe care le-a intampinat de-a lungul carierei sale ca si femeie in industria muzicala, dar si despre puterea cu care si-a asumat fiecare decizie din viata ei.

„Toate greutatile neasteptate pe care le-am avut in viata mea, m-au facut sa fiu femeia puternica si asumata de astazi si in acelasi timp, mi-au reamintit faptul ca sunt vulnerabila. In viata nu exista siguranta, exista doar increderea pe care o ai in tine insati. Am inteles ca nu eu sunt posesoarea talentului meu, eu nu detin nimic. Tot ceea ce am este un dar de la Dumnezeu, chiar si lucrurile negative care mi s-au intamplat si inca mi se mai intampla. Si acestea sunt tot daruri pentru a ma invata lectii si pentru a ma face mai puternica……

Femeile au fost asuprite de prea mult timp si au ajuns sa creada ceea ce spun barbatii despre ele. Au impresia ca trebuie sa se ascunda in spatele unui barbat pentru a reusi in viata. Este adevarat ca exista si barbati pe care merita sa ii sprijini dar nu datorita faptului ca sunt barbati ci pentru ca si-au castigat aceasta valoare. Ca femei, ar trebui sa incepem sa ne apreciem mai mult pe noi insene si sa ne sprijinim una pe cealalta. Cautati in jurul vostru femei puternice, cu care va puteti imprieteni, care va inspira, va ilumineaza si de la care aveti ce invata.” MADONNA

Sharing is caring...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Comments

comments

Tags:

sylvia

No Comments

Leave a Comment

eighteen − seven =