Cele mai noi articole

Cea mai relaxanta melodie din lume conform cercetatorilor

Cea mai relaxanta melodie din lume conform cercetatorilor

Scrie pentru noi

Bine te-am regasit in 2017 🙂 !!!! Te intampin cu traditionalul „La multi ani” si iti doresc sa ai parte in noul an de tot binele din lume dar mai ales de sanatate, pace interioara si armonie in toate aspectele vietii tale. Astazi nu am sa scriu nimic prea „deep” caci suntem cu totii obositi dupa petrecerea de anul nou, iar eu, nici ca am ajuns bine acasa si trebuie sa fug la un nou concert. De aceea am decis sa-ti atasez in aceasta postare un video cu cea mai relaxanta melodie din lume creata vreodata conform cercetarilor stiintifice.

Weightless, piesa compusa de trupa britanica Marconi Union si Lyz Cooper ( fondatorul British Academy of Sound Therapy) foloseste ritmuri specifice, tonuri si frecvente special armonizate pentru a induce o stare de relaxare profunda. Ritmul de 60 BPM face ca undele cerebrale si ritmul inimii sa se sincronizeze cu cel al muzicii scazand astfel presiunea arteriala si nivelul de anxietate.

Cercetarile au demonstrat ca aceasta melodie te poate relaxa mai mult decat un masaj, o plimbare sau o ceasca de ceai. Daca vrei sa citesti mai multe despre efectul terapeutic al muzicii o poti face AICI.

Iti doresc sa ai parte de o zi minunata! Nu uita, poti face din anul nou o noua viata. Decizia iti apartine!

Apasa PLAY si relaxeaza-te 🙂

Sharing is caring...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Comments

comments

sylvia

No Comments

Leave a Comment

7 + 8 =