Cele mai noi articole

Iubire, iti multumesc ca ti-ai lasat sufletul sa treaca pe aici …

Iubire, iti multumesc ca ti-ai lasat sufletul sa treaca pe aici …

Scrie pentru noi

Iti multumesc pentru simplul fapt ca esti ceea ce esti, o creatura minunata, departe de utopica perfectiune si nu lipsit preconceptii care-ti brazdeaza inima precum urmele luptelor de pe armura unui cavaler.

A existat o atractie inca din primul moment in care ochii tai i-au intalnit pe ai mei, chiar daca acest magnetism nu a fost intotdeauna confortabil principiilor mele. Cu toate acestea, deja am intrat unul in atmosfera celuilalt, si, asemenea unui soare, m-ai atras catre tine.

„Usor” nu a fost niciodata stilul meu si in acelasi timp, mi-este la fel de inutil precum pietrele scumpe, apreciate doar dupa a lor aparenta.

Prefer iubirea care necesita curaj si asumare, dragostea meritata prin trairi si inima castigata prin lupta – care bate cu atat mai magnific datorita experientelor. Imi place mai mult sentimentul brut dar real cu tot ceea ce implica si contine el.

Chiar si in momentul in care nu stim exact in ce punct al vietii ne aflam, sulfetele noastre recunosc ceva unul in celalalt fiind in acelasi timp delicios de imposibil sa stam departe unul de altul, chiar si atunci cand ar fi fost cel mai potrivit lucru pe care l-am fi putut face.

Poate uneori haosul arde prea adanc, dar la ce ne putem astepta atunci cand avem in fata oglinda care reflecta toate acele aspecte asupra carora trebuie sa lucram pentru a da voie sufletelor sa creasca impreuna? Pentru ca aceasta crestere, cu toate ca este scopul spre care toti tindem mai devreme sau mai tarziu in aceasta viata, nu este niciodata lipsita de suferinta. Asta simbolizeaza moartea intr-o metamorfoza.

Si totusi, datorita, in ciuda si din cauza noastra, sufletul tau s-a oprit din drumul lui prin lume pentru mine. Si nu pentru un minut, sau pentru ca asa era convenabil ci pentru a munci impreuna – munca pentru care ambele suflete ce s-au sadit in tine si in mine s-au angajat sa o faca inca inainte de a aparea in aceasta viata.

Despre acest proces se spune ca ar trebui sa doara, insa numai pentru a ne putea aduce mai aproape de ceea ce suntem noi in esenta si in acelasi timp mai aproape unul de celalalt…. Presupun ca cel mai usor lucru ar fi doar sa-ti spun „multumesc pentru ca ai aparut” dar este mai mult de atat …..

Sinceritatea se rostogoleste mult prea usor de pe buzele mele pe buzele tale si chiar si acum, cuvintele „nu voi renunta”, vor sa iasa la iveala exprimand exact cat de profunda este aceasta coliziune chimica si emotionala.

Deci, chiar daca nu vei ramane pentru totdeauna, iti multumesc pentru faptul ca ti-ai lasat sufletul sa treaca pe aici, pentru a ma ajuta sa invat toate lectiile ce-mi sunt date; pentru ca am nevoie sa cred ca orice dragoste care a luat o cale „nebuna” ca a noastra, trebuia sa reprezinte o interventie divina. Nimic nu-i intamplator…

Nu exista nici o poveste mareata fara obstacole, probe sau lectii, si sincer, nu exista nici o bucata din povestea noastra pe care mi-as dori sa o sterg sau sa o schimb pentru ca eu cred ca totul se intampla asa cum este destinat sa se intample.

Sunt recunoscatoare pentru tine – pentru ceea ce esti, nu pentru ceea ce ai pretins ca esti atata timp ci pentru sulfetul care se afla dincolo de masti. Chiar si atunci cand iti aud cuvintele, nu ma pot abtine sa nu-ti ascult sufletul. Deci probabil ai fost pentru mine o surpriza si in acelasi timp ceva atat de familiar….

Am renuntat sa mai prezic ceva in viata asta frumoasa si cred ca Universul a zambit la tentativele noastre de a ne lua ramas bun – dar asta nu inseamna ca stiu cu exactitate care este scopul tau in viata mea. Nu pot spune cu certitudine ce suntem sau ce vom fi unul pentru celalalt.

Pentru toate lucrurile pe care mi le-ai spus, m-am simtit inspirata sa gandesc si sa fac scenarii pentru viitor. Si aveai dreptate atunci cand spuneai ca nu putem cunoaste sensul a nimic din ceea ce se intampla pana cand nu vom putea privi totul prin lentila finalului unei etape.

Finalul unui ciclu din viata poate veni mai devreme sau poate fi amanat, insa el repezinta abilitatea de a putea vedea lucrurile intr-un context mai amplu – cand fiecare detaliu se leaga de cealalt si capata un sens.

Poate ca si eu caut propriul meu sens, caci sincer vorbind nu stiu cum ar fi viata mea daca sufletul tau nu s-ar fi oprit pe aici. Nu stiu unde as fi sau viata carei femei as trai-o.

Deci iti multumesc pentru faptul ca ti-ai lasat sufletul sa danseze in acelasi ritm cu al meu, contribuind la slefuirea destinului nostru, dar mai ales, iti multumesc pentru faptul ca esti tu insuti chiar daca asta ma va duce – poate – spre nicaieri…..

Sharing is caring...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Comments

comments

sylvia

2Comments
  • irina/ 27.01.2017Răspunde

    Cat de frumos ai scris…ne atingi sufletul fiecaruia cu postarile tale, atat de profunde si sensibile…

    • sylvia/ 27.01.2017Răspunde

      Multumesc Irina :). O postare un pic off topic dar o sursa buna de inspiratie mai ales datorita clipului si melodiei care este superba!

Leave a Comment

ten + 1 =