Cele mai noi articole

Indrazneste sa fii TU !

Indrazneste sa fii TU !

Scrie pentru noi

Cand o iei pe 100 de carari si nici una nu duce nicaieri, vine o vreme in care obosesi de atatea roluri si incepi sa te intrebi care este cararea urmatoare de urmat, dar nu mai vezi nici un drum in fata.

Te-ai plictisit de tot si de toate, deja ai in minte ca nu are rost sa te mai agiti, ca nu vei gasi nici o emotie demna sa te miste cumva mai profund pe interior incat sa iei atitudine.

La intrebarea „ce-i de facut acum ?” raspunsul „nu stiu” persista. Aceasta lipsa de responsabilitate personala sigilata cu un „nu stiu” care nu te obliga la nimic.

Si stai asa….dar pana cand ?

Atunci cand ai depasit momentul in care dai vina pe viata, pe soarta, pe altii – incepi sa constientizezi ca este responsabilitatea ta sa-ti cladesti o cale. Calea ta! Cararile sunt despre cum vor altii sa fii, nu despre cum esti tu de fapt.

Si atunci incep adevaratele intrebari si adevarata munca interioara. In momentul asta, stii ca ai o destinatie, sa descoperi cine esti si sa-ti asumi asta.Nu mai ai cum sa te ascunzi de tine.

Iti dai seama cata energie consumi doar ca sa faci pe plac altora ca sa te simti acceptat?

Din ce in ce hoinaresti pe mai multe carari, din ce in ce mai greu ti se va parea, si validarea ta sociala va propune o munca continua. Acesta este jocul personalitatii create artificial.

Muncesti ca sa faci pe plac altora si in acelasi timp muncesti ca sa te ascunzi de tine. Ciudat si obositor nu-i asa? Nu mai bine iti cladesti singur o cale, decat sa urmaresti carari batatorite de altii, pe care nu stii exact daca te vei rataci? Nu mai bine pleci mai putin urechea la parerile celor din jur si iti asculti mai mult vocea interioara?

Caci atunci cand iti vei lua inima in dinti si vei arata lumii cine esti cu adevarat, totul ti se va parea ca o eliberare. Nu mai esti limitat in interior, nu mai ai un target, ci doar vrei sa exprimi cine esti si sa traiesti asa cum simti. In momentul ala targetul va veni singur spre tine, si va fi fix acela pe care il cautai. Si culmea, totul va deveni mult mai simplu…..

Trebuie doar sa fii – incearca asta !

Sharing is caring...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Comments

comments

Tags:

sylvia

No Comments

Leave a Comment

eleven + 11 =