Cele mai noi articole

Documentar – Lumi interioare, lumi exterioare – Akasha

Documentar – Lumi interioare, lumi exterioare – Akasha

Scrie pentru noi

Dragilor, imi cer scuze ca nu am mai scris, insa in ultimele zile abia daca am avut timp sa respir :). Prefer sa postez o data la cateva zile in perioadele aglomerate atata timp cat informatia este de calitate.

Documentarul de astazi este prima parte din filmul Inner worlds, outer worlds (voi publica cate o parte pe zi). Este unul din preferatele mele, unul dintre primele documentare pe care le-am vazut atunci cand ma aflam la incepututl calatoriei mele interioare. Fara prea multe vorbe in plus, va scriu o mica introducere si va las pe voi sa vizionati. Ma bucur ca l-am putut gasi la o calitate buna si cu subtitrare in limba romana.

„Universul este intr-o continua expansiune. Cumva, exista mai multa masa in Univers decat au prezis initial oamenii de stiinta. Fizicienii sustin in prezent ca doar 4% reprezinta materie de atomi, sau ceea ce noi consideram materie normala pe care o putem vedea si simti. 23% din Univers este reprezentata de materia intunecata si 73% este energie intunecata – ceea ce se credea initial a fi vid. Este similar unui sistem nervos invizibil ce se intinde prin Univers si conecteaza toate lucrurile.

Invatatorii vedici din Antichitate au predat Nada Brahma – Universul este vibratie. Acest camp de vibratie sta la originea tuturor experientelor spirituale veritabile si ale cautarilor stiintifice. Este acelasi camp de energie pe care sfintii, budistii, yoghinii, misticii, shamanii si clarvazatorii l-au observat cautand inauntrul lor. A fost numita Akasha, Aumul primordial, reteaua de bijuterii a lui Indra, muzica sferelor si in alte mii de feluri pe parcursul istoriei. Este radacina comuna a tuturor religiilor precum si legatura dintre lumile noastre interioare si cele exterioare.”

Sharing is caring...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Comments

comments

Tags:

sylvia

No Comments

Leave a Comment

fifteen + fifteen =