Cele mai noi articole

Meditatie ghidata pentru conectarea si comunicarea cu Ingerii tai pazitori

Meditatie ghidata pentru conectarea si comunicarea cu Ingerii tai pazitori

Scrie pentru noi

Astazi voi fi ghidul tau intr-o calatorie fascinanta in lumea Ingerilor. Daca ai ales aceasta meditatie cu intentie sau din intamplare, fii sigur ca in acest moment, Ingerii tai vor sa fii constient de prezenta lor si au un mesaj pentru tine.

Ingerii sunt mesagerii lui Dumnezeu, fiinte de lumina care transmit oamenilor de pe pamant iubirea si calauzirea divina. Ingerii pazitori sunt cei care te insotesc intreaga ta viata. Ei sunt alaturi de tine clipa de clipa si te iubesc neconditionat indiferent de faptele tale.

In urmatoarele minute vom intra impreuna intr-o stare de relaxare profunda, eliberand toate tensiunile si energiile negative din corp, facand astfel spatiu pentru conectarea cu mesagerii tai divini.

Pe masura ce incepem, ofera-ti un moment in care sa rogi Ingerii tai pazitori sa ne insoteasca in aceasta meditatie. Ingerii sunt dispusi sa ne ajute sau sa intre in contact direct cu noi doar daca le cerem acest lucru. Fara permisiunea noastra, ei nu pot interveni. Aceasta este una dintre Legile Creatiei – noi trebuie sa cerem ajutorul pentru a-l putea primi. Simte-le prezenta in preajma ta si invita-i sa te cunoasca si in acel spatiu ce se intinde dincolo de aceasta meditatie.

 „Ritualul lumanarilor aprinse” pentru conectarea cu ingerii tai

Pentru amplificarea energiilor divine care isi vor face simtita prezenta in timpul acestei calatorii, poti face si un ritual al lumanarilor angelice.

Lumanarile au fost folosite de catre oameni in rugaciune si meditatie inca din cele mai stravechi timpuri. Aprinzand o lumanare, pentru cei care cred in ea, poate fi un simbol al credintei. Simbolismul spiritual si energia lumanarilor te poate ajuta in variate feluri atunci cand vrei sa contactezi Ingerii prin rugaciune si meditatie.

De fiecare data cand aprinzi o lumanare, iti exprimi credinta in Divinitate si Ingeri

Asa cum lumina invinge intunericul la inceputul fiecarei zile, Ingerii tai iti pot da putere pentru a invinge orice obstacol. Deci, lumina lumanarii simbolizeaza prezenta Divinitatii in sufletul tau si totodata credinta ta in Ingeri.

Ingerii sunt fiinte de lumina si aparitii miraculoase pentru ca lumina reprezinta viata, dragoste, intelepciune si speranta. Din punct de vedere spiritual, aprinderea lumanarilor implica recunoasterea acestor valori si principii.

Culori in razele de lumina ale ingerilor

Fiecare culoare vibreaza o frecventa de energie diferita, care corespunde cu o raza de culoare din spectrul de lumina. De multe ori, aceasta este modalitatea Ingerilor de a se arata, in aceste raze de lumina de diverse culori.

Fiecare Arhanghel supravegheaza ingerii ce rezoneaza cu o anumita culoare :

Lumanare albastra : Arhanghelul Gabriel – rugaciuni despre credinta, curaj, adevar, putere interioara, protectie impotriva energiilor negative

Lumanare galbena : Arhanghelul Jophiel – rugaciuni pentru a inlocui ceea ce este negativ in viata ta cu lucruri si tipare pozitive si sanatoase

Lumanare roz : Arhanghelul Chamuel – rugaciuni pentru pace, liniste, iubire, armonie, creativitate

Lumanare alba : Arhanghelul Gabriel – rugaciuni pentru puritate sufleteasca si apropiere de Divinitate

Lumanare verde : Arhanghelul Raphael – rugaciuni pentru vindecare si prosperitate

Lumanare rosie : Arhanghelul Uriel – rugaciuni pentru luarea celei mai bune decizii intr-o situatie din viata ta

Lumanare mov : Arhanghelul Zadkiel – rugaciuni pentru a putea trece peste greselile trecutului si a te indrepta in armonie catre viitor

Aromoterapie

Aroma lumanarilor parfumate sau a uleiurilor esentiale vibreaza la randul lor unde de energii diferite asemenea parfumului florilor.

Poti alege un miros care sa-ti induca o stare anume si care te ajuta sa-ti exprimi gandurile si emotiile liber in timpul rugaciunii sau meditatiei. Poti de asemenea sa folosesti uleiurile esentiale care atrag in mod natural energia anumitor Ingeri care stiu cum sa raspunda mai bine intrebarilor care te framanta.

Exprima-ti mesajul tau pentru ingeri

Iti poti exprima intentiile in variate moduri atunci cand folosesti lumanarile pentru a te conecta cu Ingerii tai. Cel mai simplu mod este sa rostesti cu voce tare sau in gand ce doresti, in timp ce aprinzi lumanarea.

O alta modalitate de a te exprima este a scrie mesajul tau pe o foaie de hartie, pe care apoi sa o arzi, aprinzad-o de la flacara lumanarii.

In acelasi timp, lumanarile au rolul de a-ti aminti de rabdarea si perseverenta pe care trebuie sa o ai pentru a permite Divinitatii si Ingerilor sa iti raspunda in momentul si in modul potrivit.

Asa cum flacara lumanarii arde in permanenta cu aceeasi intensitate si continua sa lumineze in intuneric, poti alege sa speri, asteptand cu inima deschisa raspunsul ingerilor tai.

Nota: Pentru un efect maxim, ascultati la casti audio.

Sa va fie de folos !

Sharing is caring...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Comments

comments

sylvia

No Comments

Leave a Comment

10 − 6 =