Cele mai noi articole

Meditatie ghidata pentru setarea intentiilor si un somn profund, odihnitor

Meditatie ghidata pentru setarea intentiilor si un somn profund, odihnitor

Scrie pentru noi

Ma bucur sa revin astazi, tocmai de luna plina, cu o noua meditatie pentru setarea intentiilor si un somn profund, odihnitor. Te sfatuiesc sa asculti aceasta meditatie la castile audio pentru a avea parte de un efect maxim.

Despre intentie am sa reiau cateva informatii dintr-un articol anterior, pe care il poti reciti si tu pentru a afla care sunt cei 7 pasi pentru setarea corecta a intentiilor tale .

O definitie potrivita pentru intentie este : „a avea in minte un scop sau un plan, a redirectiona mintea, a dori”. Intentia este punctul de pornire al oricarui vis. Este puterea creatoare care ne implineste nevoile si aspiratiile fie ca vorbim de abundenta, relatii, dragoste sau trezire spirituala.

Tot ceea ce se intampla in acest Univers incepe prin intentie. Textul vedic numit Upanishad spune ca „tu esti asemenea dorintelor tale”. Asa cum este dorinta ta, asa va fi si intentia. Asa cum va fi intentia ta, asa va fi si vointa ta. Asa cum va fi vointa ta, asa va fi si rasplata. Asa cum va fi rasplata, asa iti va fi si destinul.

Intentia este impulsul direct al constiintei care contine samanta pe care vrei sa o cultivi in viata ta. Ca si o samanta reala, intentia poate creste si se poate materializa daca ai grija sa o pastrezi si sa o alimentezi cu puterea gandului si mai apoi cu implicare din partea ta prin crearea conjuncturilor potrivite. Numai atunci cand iti vei sadi intentiile in solul fertil al subconstientului, ele pot inflori si pot deveni realitate.

Cateodata, lipsa intentiei, te face sa te iti pierzi directia si scopul in viata. Dar prin intentie, permiti fortelor Universului sa se alinieze pentru a transforma pana si cea mai imposibila situatie, in una posibila.

Foloseste intentiile pentru a transforma discursul interior legat de visurile tale – din frica si indoiala, in sperante si posibilitati, urmate de actiuni si rezultate.

Am conceput aceasta meditatie ghidata pentru a-ti oferi prilejul de a parcurge o calatorie in adancul fiintei tale, in Universul interior, alunecand treptat catre un somn profund si odihnitor. Bucura-te de starea de pace interioara si relaxare totala si lasa-te purtat in acel spatiu dintre doua respiratii unde nu exista limite!

Sa va fie de folos!

Cu drag si intentii bune, a voastra Sylvia!

Sharing is caring...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Comments

comments

Descarca gratuit meditatia

Afirmatii pozitive – Legea Atractiei

Bine ai venit, numele meu este Sylvia

Astazi as vrea sa iti ofer gratuit una dintre cele mai bune meditatii ale mele in format MP3 – “Afirmatii pozitive – Legea Atractiei”. Astfel, vei redobandi puterea de a-ti slefui viata prin intentie, vointa, emotii si ganduri.

De asemenea as vrea sa iti ofer lunar si alte materiale gratuite prin newsletter

sylvia

No Comments

Leave a Comment

one × one =