Cele mai noi articole

Misiunea personala – gaseste un scop pe care sa-l slujesti si apoi scopul te va sluji pe tine

Misiunea personala – gaseste un scop pe care sa-l slujesti si apoi scopul te va sluji pe tine

Scrie pentru noi

Vine un moment din viata in care simti o neimplinire sufleteasca. Simti ca ceva lipseste si nu te simti complet cu toate ca, aparent, ai multe lucruri pe langa tine pentru care ar trebui sa fii recunoscator. Si simti ca acel ceva care-ti umbreste zilele tine de interiorul tau si nu de ce exista in exterior. E o dilema personala .

Se spune ca un om simte cea mai mare multumire sufleteasca atunci cand face ceva mai presus de interesul sau propriu. Vrei un scop, vrei ca viata sa nu ti se mai para grea ci doar frumoasa, vrei sa-ti gasesti o „misiune” – vocatia!

Stii ca fiecare om s-a nascut cu un talent, cu o misiune in aceasta viata?

Ce este misiunea? Este acea traire fireasca si curgere prin viata, in care tu traiesti viata si viata te traieste pe tine in armonie. O viata in care nu mai este nevoie sa lupti pentru orice farama de fericire; in care nu mai este nevoie sa treci prin atatea relatii esuate dupa acelasi tipar; in care nu vei mai simti ca muncesti ci doar creezi si faci din pasiunea ta o meserie.

Vrei sa traiesti cu acel sentiment ca poti contribui cu ceva in viata unui om dincolo de interesul tau propriu.

Iti doresti sa ai puterea sa revendici de la viata tot ceea ce nu ai trait pana in prezent.

Dar cum faci asta? Ce anume ai de revendicat ? Ce ar umple golul pe care il simti tot mai acut ? Poate simti nevoia de „compensare” al acelui gol interior prin relatii esuate, frustrari, resentimente, vicii alimentare sau emotionale si multe, multe intrebari fara raspuns.

Cand te esti satul de toate intrebarile, de toata vinovatia, negarea, frustrarea, teama, furia, iti dai seama ca ele nu mai pot fi ignorate. Si atunci ai de ales: ori le dai puterea sa te controleze, ori le accepti pentru a le putea descoperi radacina si mai apoi vindeca si elibera.

Asta este calatoria pe care o parcurgi in drumul tau spre aflarea misiunii personale, spre vindecare. Si in momentul in care ai decis sa iti afli si sa-ti urmezi scopul tau in aceasta viata, fii sigur ca Universul iti va ghida pasii catre toate raspunsurile pe care le cauti si catre toate etapele pe care este nevoie sa le parcurgi.

Deschide-ti inima catre noi experiente si fii deschis catre toate sincronicitatile din jurul tau. Indrazneste sa dai jos masca dupa masca si da-ti voie sa fii vulnerabil, indrazneste sa fii autentic , scapa de acel bagaj emotional care se opune fluxului vietii.

Indrazneste doar sa fii si atat – aici si acum!

Indrazneste pentru prima data sa iti opresti mintea pentru o clipa, ca sa poti auzi ce-ti sopteste inima. Ce iti doresti cu adevarat ? Ce te-ar face fericit? Ce ar umple golul in inima ta? Mai tii minte cum este sa-ti fie bine cu tine? Mai tii minte cum este sa faci ceva de care sa te simti mandru? Ceva pentru sufletul tau ….

In calatoria ta in cautarea scopului personal, vei scrie un jurnal de experiente, care mai tarziu vor forma romanul vietii si evolutiei tale. Tu esti autorul acestei povesti. Tu ai puterea de a crea sau de a distruge, depinde de tine cum alegi sa folosesti aceasta putere.

Experienta dupa experienta mai scrii cate o fila. Cand inchei un capitol, il recitesti uimit de tabloul pe care l-au conturat in povestea ta.

Asadar, fa-ti timp pentru experiente noi, gaseste inspiratie in oamenii care rezoneaza cu scopul tau, gaseste timp pentru tine si indrazneste sa fii TU, AICI, ACUM!

Cu drag, Sylvia

#jurnaluluniscop

Sharing is caring...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Comments

comments

Tags:

sylvia

No Comments

Leave a Comment

one × 1 =