Cele mai noi articole

Meditatia feminitatii – Afirmatii pozitive zilnice pentru iubirea de sine

Meditatia feminitatii – Afirmatii pozitive zilnice pentru iubirea de sine

Scrie pentru noi

 

Bine ai venit in lumea afirmatiilor pozitive care te vor ajuta sa-ti redescoperi puterea interioara si si iubirea fata de sine.

Poti repeta aceste afirmatii ori de cate ori simti nevoia , de preferat dimineata si seara, pentru a-ti reaminti ca esti o fiinta minunata, o manifestare a divinitatii. Nu este vorba despre acea iubire de sine egoista ci mai degraba de o recunoastere a calitatilor cu care ai fost inzestrata in momentul in care ai venit in aceasta lume, un respect fata de propria ta persoana si o constientizare a faptului ca meriti sa traiesti o viata autentica si plina de iubire.

De multe ori ne lasam definite de cei din jurul nostru din dorinta de ne ne simti acceptate insa acum este momentul sa lasam deoparte parerile celor din jur si sa ne amintim de esenta spiritului nostru.

Este timpul sa iti revendici puterea interioara si sa-ti redescoperi potentialul infinit.

La inceput, este posibil sa nu crezi in aceste afirmatii, chiar daca le rostesti cu voce tare. Dar repetitia este cea mai usoara metoda pentru a-ti putea schimba convingerile si tiparele limitative.

Pe masura ce repeti aceste afirmatii si le integrezi in rutina ta zilnica, incearca sa iti amintesti de momente din viata ta in care ai simtit ca esti mandra de tine, in care ai simtit dragoste si compasiune fata de propria persoana, in care ai simtit ca ti-ai depasit propriile asteptari.

Vizualizeaza cat mai intens acele amintiri repetand in gand sau cu voce tare aceste afirmatii. Cu timpul, vei observa cum gandurile pe care le ai despre tine si care te limiteaza, se transforma la randul lor, facand loc emotiilor si convingerilor pozitive.

Tot ceea ce este nevoie sa faci este sa asculti afirmatia si apoi sa o spui la randul tau in gand sau cu voce tare.

Ramai cu mintea si cu inima deschisa, ai incredere in ceea ce esti, ai incredere in faptul ca ai atat de multe de oferit lumii. Bucura-te de aceste afirmatii pozitive si nu uita ca iubirea fata de sine si fata de cei din jur este cel mai nobil sentiment cu care am fost inzestrati.

Apasa play atunci cand ai un moment de liniste, atunci cand vrei sa te conectezi cu emotiile tale si acorda-ti cateva minute de rasfat si apreciere fata de tine insati.

Celebreaza femeia din tine in fiecare moment al vietii tale!

Sa va fie de folos, cu drag si ganduri bune,

Sylvia

Sharing is caring...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Comments

comments

sylvia

No Comments

Leave a Comment

fourteen − 2 =