Intreaba Universul

Daca ai putea pune intrebari despre relatii, decizii sau situatii din viata ta si ai primi raspunsuri asupra carora poti medita sau contempla, te-ar ajuta in viata de zi cu zi?
Sunt fericita ca am putut crea pentru tine o aplicatie cu unul din jocurile mele preferate - cel mai bun instrument de exersare si dezvoltare a intuitiei.

Nu trebuie sa fii medium sau sa ai puteri supranaturale pentru a accesa raspunsurile care deja se afla in interiorul tau. Este de ajuns sa spui "da" intuitiei tale si sa te lasi ghidat de "semnele" pe care corpul, emotiile sau gandurile tale ti le transmit. De multe ori, mesajele din aceste carduri au doar rolul de a te ghida spre urmatorul tau pas sau de a scoate in evidenta idei sau situatii care deja exista in interiorul tau dar de care nu esti constient.
Chiar daca uneori par sa nu aiba un sens specific pe moment, il vei putea deslusi abia peste ceva timp, cand vei putea privi situatia in ansamblu. Cred ca acesta este o parte din farmecul acestui joc :)
NOTA : Toate mesajele continute in aceste carduri sunt concepute pentru a-ti oferi sustinere si inspiratie in toate aspectele vietii tale, deci poti folosi cu incredere aceasta aplicatie ori de cate ori simti nevoia.

Cum functioneaza?

Nu exista reguli exacte cand vine vorba de intuitie. Tot ceea ce trebuie sa faci, este sa urmezi acesti pasi simpli:
- Acorda-ti un moment pentru a-ti linisti mintea inainte de a alege un mesaj. Conecteaza-te cu interiorul tau si renunta la toate asteptarile pe care le ai in acest moment.
- Pastreaza in gand intentia ca vei primi exact mesajul de care ai nevoie in acest moment.
- Pune o intrebare sau pur si simplu vezi care este mesajul zilei de care trebuie sa tii cont.
- Ai in minte intrebarea sau intentia in momentul in care alegi un card.
- Cand citesti mesajul, observa gandurile, emotiile sau ideile care apar pentru ca acestea te vor ajuta sa intelegi mai bine cum se oglindeste acest mesaj in viata ta, sau intr-o situatie din viata ta.
- Poti nota intr-un jurnal interpretarea ta personala a mesajului primit ( un alt exercitiu pentru a-ti dezvolta intuitia ), pentru a-l putea reciti ori de cate ori doresti sa-ti dai seama cum se oglindeste el in viata ta.
- Tine cont de sfaturile primite in interpretarea mesajului si permite acestora sa te ghideze.
Evita intrebarile inchise care au de obicei un raspuns exact - DA/NU sau care necesita raspunsuri formate dintr-un cuvant sau doua.
Formuleaza intrebari deschise care pretind raspunsuri mai lungi, mai interesante si mai profunde.
Iata cateva exemple despre cum poti formula o intrebare deschisa :
- Ce trebuie sa stiu despre....
- Ce este necesar sa fac pentru a ....
- Ce anume ma tine pe loc si cum pot depasi aceasta situatie....
- Cum pot imbunatati abilitatea de a ....
- Care este rolul meu in aceasta situatie ...
- Ce anume trebuie sa schimb pentru a ....
- Care este potentialul pentru ....
etc...
Exemplul 1: in loc sa intrebi : "Ma voi casatori anul acesta?" , este bine sa reformulezi intrebarea astfel : "Ce trebuie sa fac pentru a-mi imbunatati sansele de casatorie anul acesta?"
Exemplul 2: in loc sa intrebi : "Imi voi gasi un loc de munca curand?" este bine sa reformulezi intrebarea astfel : "Ce anume ma impiedica sa imi gasesc un nou loc de munca?"
Cand nu ai o intrebare specifica ci doar doresti sa afli ce anume este nevoie ca tu sa stii in acest moment, seteaza-ti intentia astfel incat sa primesti mesajul care te poate ghida cel mai bine in acest punct al vietii tale.
Suma tuturor gandurilor si actunilor tale emite o anumita vibratie pe care Universul o primeste si careia iti raspunde in consecinta prin situatii, persoane, conjuncturi sau sincronicitati.
Fiecare dintre noi emite o gama intreaga de vibratii si atragem catre noi esenta a tot ce emitem. Prin urmare, ceea ce vibrezi vei atrage in viata ta fie ca iti place sau nu. Astfel, ai puterea de a-ti slefui viata prin intentie, vointa, emotii si ganduri.
In concluzie, nu poti alege un mesaj gresit. Vei alege intotdeauna mesajul care se potriveste cel mai bine cu vibratia intrebarii tale, cu starea ta de spirit sau cu ce anume te framanta cel mai mult in acest moment.
Alege un mesaj